סיילספורס מעמיקה את השקעתה בישראל: תאחד את משרדיה בתל אביב למתחם חדש במגדל ToHa 2 

החברה שכרה שטח של 15.3 אלף מ"ר המתפרסים על פני 5 קומות במגדל, שבבעלות החברות "גב-ים" ו-"אמות", במטרה לאחד את 1000 עובדי החברה תחת קורת גג אחת | מהלך זה משקף את מחויבותה של החברה להמשך ההשקעה בישראל ומדגיש את החשיבות האסטרטגית של מרכז המו"פ הישראלי לפעילותה הגלובלית של החברה

 

 

FacebookTwitterLinkedinWhatsapp
תואה, באדיבות: VIEWPOINTתואה, באדיבות: VIEWPOINT

עומר רגב 01/11/2026

סיילספורס, המובילה העולמית ב-AI CRM, הכריזה היום על צעד אסטרטגי משמעותי המחזק את נוכחותה ומחויבותה ארוכת הטווח לישראל: החברה מתכננת לאחד את מרכז המחקר והפיתוח שלה ואת פעילותה המקומית תחת קורת גג אחת ב-ToHa 2, שבבעלות החברות "אמות" ו-"גב-ים". כנהוג במותג הגלובלי של החברה, יקראו המשרדים בישראל "Salesforce Tower at ToHa 2", מהלך המעמיק את נוכחותה באחד ממתחמי העסקים הבולטים בתל אביב.

במסגרת ההסכם, שכרה החברה שטח כולל של 15,300 מ"ר, המשתרע על פני 5 קומות, עם אפשרות להרחבה של עד 2 קומות נוספות בהמשך, תחת חוזה שכירות לחמש שנים, במטרה לאחד את 1,000 עובדי החברה בישראל. מועד האכלוס המשוער נקבע למחצית הראשונה של שנת 2028, לאחר השלמת תהליכי התכנון, העיצוב והבינוי, המתבצעים בימים אלה. 

המתחם החדש צפוי לספק סביבת עבודה מתקדמת, הכוללת חללי עבודה מודרניים וגמישים, חדרי ישיבות ואזורים קהילתיים שיתופיים, שנועדו לעודד יצירתיות ורווחת עובדים תוך שיתוף פעולה בין צוותים שונים.

מרכז הפיתוח הישראלי של סיילספורס, שהוקם בשנת 2011 ומציין השנה 15 שנות פעילות, צמח באופן משמעותי באמצעות שילוב של צמיחה אורגנית ורכישות אסטרטגיות. באמצעות רכישת חברות ישראליות מובילות, בהן Doti, ClickSoftware, Bonobo.ai, Own, Zoomin, Datorama, ולאחרונה Loops, סיילספורס חיזקה באופן מתמיד את יכולותיה הטכנולוגיות ואת אסטרטגיית המוצר הגלובלית שלה, תוך הצגת הכישרון והחדשנות יוצאי הדופן של השוק הישראלי. 

מרכז הפיתוח הישראלי הפך להאב AI אסטרטגי בפיתוח מוצרי הליבה של סיילספורס, המובילים את פתרונות ה-AI CRM של החברה. תרומתו של המרכז הישראלי משתרעת על פני מגוון מוצרי החברה, ובהם Agentforce, Slack, (אבטחה ופרטיות מידע) Trusted Services, ויישומים מבוססי בינה מלאכותית בתחומי השיווק, המכירות והשירות. 

אורן וינטר, מנכ"ל מרכז המו"פ של סיילספורס ישראל: "המעבר למשרדים החדשים שלנו ב"מגדל סיילספורס בToHa 2" הוא צעד משמעותי והוכחה ברורה למחויבות ארוכת הטווח של סיילספורס בישראל. השוק הישראלי מהווה מוקד מרכזי של כישרון, חדשנות וטכנולוגיה פורצת דרך עבור החברה הגלובלית. סביבת העבודה החדשה תאפשר לנו לאחד כוחות, לחזק את שיתוף הפעולה ולהעניק לעובדים שלנו את התנאים המתקדמים ביותר להמשך הובלת מהפכת ה-AI העולמית".


עוד כתבות
Right
צורי דבוש יו״ר חב׳ קליל, צילום: מורג ביטן

צורי דבוש, יו"ר ובעל השליטה של קבוצת קליל: זה צו השעה של המשק הישראלי

צורי דבוש, יו"ר ובעל השליטה של קבוצת קליל
29/10/2026
Left